Menü

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Következő verseny

Székesfehérvár Rally

2018.06.16-17.

 
Linktár
 
Szavazás
A legnépszerűbb
Melyik a legjobb technikai sport?

Formula 1
Rally
Drift
Tereprally
Gyorsulási
Motocross
Rallycross
gyorsasági motorvb
egyéb
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hirek a pálya mellől
Hirek a pálya mellől : Szezon előtt mondták... 2018- 14. rész

Szezon előtt mondták... 2018- 14. rész

Bandee  2018.03.07. 21:48

Folytatódik a szezon előtti kérdezz- felelek. Köszönjük az újabb tartalmas válaszokat!


Osváth Balázs- Lada 2107

Tavalyi évaddal, mivel megnyertem a DSZK és a Bakony kupa H1 kategóriáját maximálisan elégedett vagyok. Küzdeni kellett, mert az utolsó 3 futamon csak az első hely megszerzésével tudtam megnyerni ezeket! Az autó kapott friss gépkönyvet és decemberben műszakit,2 új homológ övet és ülést, majd olajcsere és ennyi volt a felkészülés. 2018-ban marad egyenlőre a Szlalom, ahol új junior tagként a 7 éves fiam is indul a 2107-el . Lehet évközben lesz egy két MARB futamon is rajthoz állok majd.

_MG_1836

Marton Zoltán- Renault Clio

Mennyire vagyok elégedett a tavalyi versenyévaddal? Hát semennyire… Öt Ralye2 versenyből négyszer kiestünk technikai hiba miatt. Nagy elégedettségre ez nem adhat okot. Persze voltak jó dolgok is, sokat tanultunk, de ennél azért több kell idén! A páratlan számú években eddig sem voltam sikeres, remélem, hogy most is csak egy idényre szólt a balszerencsém… Hogy zajlik a felkészülés az idei szezonra? Tavaly ősszel megjavítottuk a felismert problémákat. Idén a munkám miatt lényegesen kevesebb időm van mindenre, így csak a legalapvetőbb dolgokat néztük át az autón. Miskolc után tervezek egy revíziót. De elvileg minden rendben, versenyre készek vagyunk. Egyértelműen idén is a Rallye2 bajnokságban való részvétel a célunk. Ha az idő és a pénz engedi, akkor néhány számomra kedves sprint versenyen is elindulunk majd. Köszünjük a támogatást: 

DSC07314

Kreznár Róbert- Lada 2101

Megmondom őszintén tavaly kezdtem el a versenyzést mindössze 2 szlalom versenyen tudtam részt venni a tavalyi évben ez után teljesen szétszedtük az autót és elkezdtük komolyabbra építeni, ami még jelen pillanatban is zajlik. De mindezek mellett nagyon elégedett vagyok a kettő versenyre mind a szervezettség mind a teljesítményem miatt. Amint az előbb is említettem az autó teljes átalakításon megy keresztül, kapni fog egy erősebb motort, bukócsövet és sok-sok apróságot, ami feltétele egy esetleges rally versenyen való indulásra. Az autó terveink szerint nyáron fog teljesen elkészülni. Utána rajta vagyunk, hogy teljesen ki is legyen használva. Ha az autó elkészül időben, akkor mindenképpen szeretnénk rally edzéseken résztvenni minél többször, illetve élményautózásokon, szlalom versenyeken, majd később ha a feltételek engedik rallyversenyeken is. Ezek a tervek 2018-ra reméljük sokat meg tudunk belőlük valósítani. Végül, de nem utolsó sorba nagyon szépen megszeretném köszönni a rengeteg támogatást és segítséget ezek nélkül nem tudna teljesülni, szeretném legfőképp megköszönni Kosztolányi Lacikának (Koszti) - nak a motor építést, Jámbor Lacinak és Szakál Sándornak a rengeteg kasztni munkát, és öcsémnek, aki szintén minden szabadidejét az autóépítésére fordítja.

dszkacs 987

Dudás Gergő- Citroen C2R2

Sziasztok! Sajnos a tavalyi évünk nem a legfényesebben sikerült! Nem ilyen évre számítottam, sok problémával küzdöttünk az egész évben és Baranyán beköszönt egy csúnya esés is! Nagyon sokat dolgozunk azért ,hogy egy jó évet fussunk! Bízok benne nagyon! Készülgetünk, készülgetünk! Én belekezdtem egy komoly fizikai, és pszichológiai edzésbe is! Gyúrunk az idei évre! Nemsokára tesztelünk egyet, megpróbálunk felkelni a téli szünetből! Maradunk R2-ben, és tervek szerint még mellette meglátogatnánk pár versenyt ha minden rendben lesz, ez valószínűleg meg is fog valósulni!
Köszönöm! 😊

DSC08774

Kovács Vilmos- Suzuki Swift

Sziasztok. Tavalyi év nagy meglepetés volt számomra sokat foglalkoztunk, fejlesztgettünk a téli szezonban Kakucsra, végül két bajnoki cím lett az eredménye. Mindez folytatódott a bakonyi, ácsi és kisbéri szlalomokon, igaz kellett némi szerencse is, de nagyon elégedettek voltunk az eredményekkel hiszen 1 verseny kivételéve mindig sikerült a Suzukival dobogóra állni, sőt év végére még 1 egy bajnoki cím is összejött Bakonyszlalomban, amire nagy büszkék vagyunk. Pályákkal és a rendezvényekkel is teljesen rendbe volt minden, imádtuk őket. Rengeteg segítséget kaptam(kapok) a barátaimtól, családomtól, nélkülük ez nem ment volna… Folyamatosan vannak új ötletek, tervek amiket kiszeretnénk próbálni, úgyhogy dolgozunk a kocsin. A téli szezonban sincs pihenés, végig versenyeztünk, nyomtuk a gázt ismételten Kakucson....ezt nevezhetjük aféle felkészülésnek is
Nincsenek nagy tervek ,sose voltak megyünk mindenhol ahol csak tudunk...Szeretjük az összes pályát és versenysorozatott. Idén biztos nem lesz alkamunk mindegyik megmérettetésen részt venni... sajnos...persze igyekszünk odaérni ahová csak időnk engedi.

Kisbér2017 097

Még nincs hozzászólás.
 
Time
 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatóink száma
Indulás: 2007-11-15
 
Facebook

 
Rally
Lezárt szavazások
 
Banner

A mi bannerjeink:

Partner oldalaink

 


http://attalus.hu/wp-content/uploads/2015/09/425970_322481584479504_1317561001_n.jpg

 http://m.blog.hu/va/vancello/skins/gi60s_vancello/images/_head4.jpg

http://bekesimotorsport.weebly.com/uploads/9/6/4/8/9648898/header_images/1391626773.jpg

http://zsiga.uw.hu/images/header.png

http://pannoncorporation.hu/wp-content/uploads/2017/02/pannonhandel.jpg


http://www.lepoldsportvideo.hu/mobil2/images/lepold_logo.jpg

Képtalálat a következőre: „www.rallyfans.hu logo”

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto